رادیو کااوس برآیند همکاری چند دیوانه و شیفتهی ادبیات و هنر و فلسفه و فرهنگ است که در هر چیز به دنبال چیز دیگر هستند. ما کااوسیها هر چیز را به هر چیز دیگر پیوند میزنیم. ما کااوسیها بینظمی را دوست داریم. ما عاشقان دیگ درهمجوش ایدهها و موضوعها و اندیشهها هستیم.
پادکست رادیوکااوس دریچهای است از نگاه ما به موضوعهایی که دوست داریم و بر این باوریم که هیچ چیز زایندهتر و نوآورانهتر از ایدههای درهمرفته و اندیشههای برهمافتاده نیست.
پس اگر به رادیو کااوس گوش میدهید، شما هم شیفتهی افسون برآشوبندهی ادبیات و هنر و فلسفه و فرهنگ هستید. به جهان کااوس خوش آمدید.
پادکست دیالودرام
دیالوگ دوم: شایستهی رؤیای خویش باش
گفتوگو با اکتاویو پاز
اکتاویو پاز، شاعر و نویسندهی مکزیکی (۱۹۱۴-۱۹۹۸) در گفتوگویی کوتاه در کافهکمیک شهر رشت از نهضت آزادی زنان، شعر، ترجمهناپذیری شعر و انسان معاصر میگوید.
اکتاویو پاز: افشین زارعی
میزبان: ژوبین دارابیان
آواز پایانی: Gracias a la vida از Mercedes Sosa & Joan Baez (1989)
منبع: هفت صدا، ترجمهی نازی عظیما، انتشارات آگاه.
کتاب هفت صدا را در باشگاه ادبیات بیابید.
***************************************************************
دیالودرام بازسازی و بازخوانی گفتوگوهای واقعی و خیالی است، نشاندن اندیشههای دیگران است بر میز خیال، اجرایی است برای شنیدن، و یادآوری است برای تاب آوردن گفتههای دیگران… دیالودرام میان دیالوگ است و درام.
پادکست دیالودرام کاری است از رادیوکااوس که میتوانید در کستباکس و پادگیرهای دیگر بشنوید و در تلگرام رادیوکااوس و اینستاگرام هفتمان پی بگیرید.
@haftmun
1 Comment
سلام و عرض ادب میکنم.
دبیر (ان) گرامیِ پادکست کااوس،
خسته نباشید.
از این که موضوعی به اهمیت نافرمانی مدنی را در اپیزود هفتم مطرح کردید و با همت خودتان به نشر این بحث کمک کردید متشکرم.
من از ۳۰ سال پیش منتظرِ این روزها بودم. از آن زمانی که به فکر ترجمهی این کار افتادم. در اولِ کار آن را در کتابخانههای مجازی منتشر کردم (۲۴ سال پیش). و حالا میبینم دوستانی دیگر، بدونِ اطلاع من، آستین بالا میزنند و بعضی از این دست کتابها را بازنشر میکنند. اینها مایهی احساسِ شنیدهشدنِ صداهای خاموشِ متفکرانِ عملگرایی همچون ثورو، گاندی، ایلیچ، سیمون وی و … است که این کمترینْ رساندن صدایشان را وظیفهی خودم میدانستهام.
امیدوارم رضایتمند بوده و در کار خود احساس موفقیت داشته باشید و
در عینِ حال به کارِ فرهنگیِ خودتان -که سخت مورد نیاز است- بتوانید باز هم ادامه بدهید و جنبهی خدمترسانیاش را هرگز فراموش نکنید.
چنینباد، چنینترباد.
با احترام و سپاس دوباره،
کمترین، غلامعلی کشانی
سایتِ عدمِ خشونت
کانال تلگرامی گاه فرست غلامعلی کشانی
کانال تلگرامیِ آهستگی سادگی
گروه تلگرامی مدرسه محوری / مدرسه زدایی