
سلام به شما علاقهمند حرفهای! به “سفر به دانه” خوش آمدید. اینجا کلاس درس نیست؛ اینجا شروع یک ماجراجویی عمیق و پرعطر در دنیای قهوهی تخصصی (Specialty Coffee) است. من دانیال اعلایی هستم، مدرس و محقق حوزه قهوه. اگر تا امروز قهوه را فقط برای کافئین مینوشیدید، یا اگر باریستا هستید و بهدنبال ارتقاء دانش ریشهای خود میگردید، جای درستی آمدهاید. در “سفر به دانه”، ما با هم عینک علمی و روایی میزنیم و قدم به قدم، به عمق ماجرای فنجان قهوهتان سفر میکنیم: از مزرعه: ریشهی طعمهای گُلی، میوهای و شکلاتی در کجاست؟ تفاوتهای شگفتانگیز عربیکا و روبوستا را چطور کشف کنیم؟ تا فرآوری: داستانهای هیجانانگیز پشت روشهای ناتورال، واشد و هانی چیست و چطور طعم نهایی را میسازند؟
آیا تا به حال فکر کردی چرا دو اسپرسو با یک دانهی قهوه، میتونن طعمی کاملاً متفاوت داشته باشن؟
در قسمت ششم سفر به دانه، وارد دنیای پنهان دمـا و زمـان میشیم؛ دو متغیری که میتونن از قهوه یک شاهکار بسازن… یا یک فنجان ناامیدکننده.
🔸 اسپانسر این قسمت:
آکادمی قهوه تخصصی آریان
جایی که علاقه به قهوه تبدیل به مهارت میشود و مهارت تبدیل به درآمد.
www.arian-school.ir












