جار سفرنامه خوراکیهاستیه شناسنامهی شنیداری، که میگه هر خوراکی محل تولدش کجاست؟ به کجاها سفر کرده؟ با چه خوراکیهای دیگهای همنشین شده؟ و ما حصل این پیوند، چطور به ما رسیده؟جار از افسانهها شروع میشه و به صنعت میرسهاز مطبخهای دنج روستایی تا آشپزخانههای مدرن؛ که وجهِاشتراک همهشون دستهایِآدمهاستدستهایی که جادو بلدنما در جار سعی داریم وقت عزیز آشپزی و زندگی در لحظه و لذت بردن از اکنون رو تمرین کنیم. با دست هامون خلق کنیم و خودمون رو دوست داشته باشیم. واقعیت های دنیا رو ببینیم و بیندیشیم. در بین شلوغی های روز فرصت برای خودمون و رویاهامون باز کنیم
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
چای از جار نُقل از نقالباشی
گفتوگو با علی آردم از چای و سماور روسی تا حمام و قهوهخانه و بهلول
علی آردم از دوستان عزیز ماست که درباره تاریخ ایران و روسیه و مناسبات اقتصادی و سیاسی و نقش چای و سماور در فرهنگ و جامعه ایرانی مطالعه داشته
فکر کردیم باهم در گپی دوستانه، این اطلاعات رو با شما به اشتراک بگذاریم.
پادکست نقال باشی علی آردم
گنبد کبود، پروژه مشترک ما و علی آردم که ازش حرف زدیم.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.