پادکست تصویریای با محوریت خلاقیت!
جایی که شما را خلاقتر و ایدههای شما را جسورانهتر میکند.
کوزی کرنر یک سفر ماجراجویانه و عمیق به فرآیند خلاقیت افرادیست که فرهنگ و هنر امروزمان را تعریف کردهاند، به موفقیتهای عالی دست یافتهاند و داستانهایی خلق کردهاند که ارزش مطالعه دارند و در کنارش شنیدن داستانها و تجربیات فوقالعادهی زندگی آنها از زبان خودشان.
حسین نصیری در کوزی کرنر با برخی از خلاقترین افراد فارسیزبان، کارشناسان و اندیشمندان معاصر مینشیند و به مکاشفهی حقایق ناگفته، درسهای ناآموخته و بینشها و روشهای مهمی میپردازد که خلاقیت او و مخاطبانش را افزایش خواهد داد.
Cozy Corner is a deep dive into the creative process of the creative people who have defined culture, achieved greatness, and created stories worth studying, besides hearing their extraordinary life stories and experiences. Hossein sits down with some of the most creative Persian people, experts, and thinkers and embarks on a curiosity-driven journey to discover untold truths, unlearned lessons, and important insights and methods that will make his, and the audiences more creative.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
خانم «سپیده یعقوبی»، سرآشپز و بنیانگذار برند موفق «کیک و شیرینی پراگ»، یکی از تاثیرگذارترین چهرهها در صنعت شیرینیپزی سالهای اخیر ایران، مهمان این قسمت از پادکست تصویری «کوزی کرنر» هستند.
سپیده با وجود اینکه در ابتدا فلسفه خوانده، پس از فارغالتحصیلی تصمیم گرفت مسیر زندگیاش را تغییر داده و به دنیای طعمها و شیرینیپزی وارد شود، به همین جهت در سال ۱۳۸۲ بهطور جدی شروع به یادگیری کیک و شیرینیپزی کرد و با تکیه بر عشق و علاقهاش به نوآوری، در سال ۱۳۸۵ مجموعهی پراگ را تأسیس نمود، مجموعهای که امروز چهار شعبه در تهران دارد و در طی ۱۸ سال فعالیت به یکی از موفقترین برندهای کیک و شیرینی ایران تبدیل شده است.
یعقوبی همواره بر این باور بوده که یادگیری در این حوزه هیچگاه متوقف نمیشود و کلید خلق نوآوریهای بعدی است، بنابراین در میان راه حرفهایاش ایران را ترک کرد تا در دورهی یکسالهی گرند دیپلم «کوردن بلو» شرکت و از این طریق تجربهی آکادمیک را به مهارتهای عملیاش در شیرینیپزی اضافه کند.
او با عشق و انگیزهای که به یادگیری دارد، همچنان به شرکت در دورههای بینالمللی ادامه میدهد و با حضور در کلاسهای شفهای مطرح جهانی نظیر «سدریک گروله»، دیدگاهش به حرفهی شیرینیپزی را گسترش داده است.
سپیده یعقوبی از جمله زنانی است که توانسته با قدرت احساس و غریزهاش، اثری ماندگار در دنیای حرفهای خود به جا بگذارد و همچنان بر این باور است که خلاقیت در آشپزی نباید فدای کپیبرداریهای مرسوم شود، بلکه باید اصالت و هویت شیرینیها حفظ و به آن احترام گذاشته شود.
از ماجراجوییهای یعقوبی در دنیای طعمها و سفرهای متعددش به گوشهگوشهی جهان برای کشف طعمهای جدید تا راهاندازی و مدیریت برند پراگ، داستان زندگی او پر از درسهایی است که هر هنرمند و کارآفرینی میتواند از آن الهام بگیرد.
او در این گفتگو از خاطرات نخستین کیکهایی که در خانه پخت و با خلاقیت و عشق به مشتریان عرضه کرد، میگوید و تأکید دارد که حس شادی و لذت در کاری که بهترین نسخهی خودتان را در آن به نمایش میگذارید، قابلقیاس با هیچ چیز دیگری نیست.
این شما و این گفتوگوی جذاب «سپیده یعقوبی» و «حسین نصیری» در کوزی کرنر.
امیدواریم لذت ببرید و خلاقتر شوید
از شما دعوت میکنیم تا به پای شنیدن و تماشای این گفتگوی جذاب بنشینید.
شما میتوانید نسخهی ویدیویی این گفتگو را از طریق لینک زیر تماشا کنید:
https://yt.openinapp.co/Corner36
قبل از هر چیز اگر به خلاقیت اهمیت میدهید از شما دعوت میکنیم تا پلتفرمهای ما رو دنبال کنید:
https://www.cozycorner.show/platforms/
سپیده یعقوبی را از آدرسهای زیر دنبال کنید:
https://www.instagram.com/sepide.yaghubi
https://www.instagram.com/praguepastry
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
اسپانسری و پشتیبانی توسط هاست Nvme میزبان فا