میلارد فصل ۲ قسمت هفتم – سوال و جواب

کافه قانون _ فصل ۱ قسمت ۱ _ایفای ناروا
۱ فروردین , ۱۳۹۹
ویژه برنامه نوروز ۱۳۹۹ (اپیزود اول)
۱ فروردین , ۱۳۹۹
میلارد فصل ۲ قسمت هفتم – سوال و جواب

در این قسمت طی اعلامیه‌ای که در اینستاگرام گذاشتیم سوالاتی مطرح شد که در این پادکست به آنها می‌پردازیم.

بخشی از سوالات مطرح شده را اینجا میتوانید مشاهده کنید:

رست

دمای رست قهوه از دارک تا لایت؟

انواع دیفکت‌های رست؟

کااملیزه شدن یعنی چی؟

دستگااهی هست برای درجه بندی رست؟

برای رفع اسکورچ و تیپینگ چه کنیم؟به غیر از کم کردن دما

شعله در رست به چه صورت است؟

متدهای مختلف رست؟

چطوری مقدار گاز درون قهوه بعد از رست را در حین رست کم کنیم؟

از کجا کافیین قهوه را بدون خوردن بفهمیم؟

چه دستگاهی برای رست ۱۰ کیلو در روز پیشنهاد میشود؟

فرآوری در رست چه تاثیری میگذارد؟

با ۶۰ ملیون رستر ۲ کیلویی چی پیشنهاد میدید؟

دولووپ تایم چیست؟

وسیله ای که رنگ قهوه رو نشون میده چیه و واجبه؟

موقع نصب رستر طول لوله نباید بیشتر از ۳ متر باشه؟

کیفیت مدل رستر چقدر در فرآیند رست تاثیر میگذارد؟

برای مشکل دیر دیگس شدن ربوستا چه کنیم؟

هر دونه ای یجور رست میشه؟

وکیوم کردن قهوه خوبه یا بد؟

از کجا بفهمیم قهوه تازه یا کهنه هستش؟

چطوری کامل دیگس کنیم، مخصوصا ربوستا؟

رست روی کافیین تاثیر داره؟

دانه‌ی کوچکتر با دمای پایین‌تری رست میشه؟

رست چیست؟

دستگاه برند فلان رو با چه دمایی شروع کنم، سنسور سرعت درام هم داره ۵ کیلویی هست، رطوبتش رو با رطوبت سنج چطوری اندازه بگیرم و چجوری باشه؟

تورفکتو روی مرغوبیت دونه تاثیر میزاره؟

پارامترهای اولیه شناخت دانه سبز چیست؟

چه اندازه رست در طعم تاثیر گذار است؟

چرا دانه ها ترک ترک میشوند؟

چطوری طعم به قهوه اضافه میکنید؟کنترلش چطوریه؟

دمای رست چقدر باید یاشه که فلش رست نشه؟

بهترین رست چطوریه؟قهوه ای تیره؟

چطور تشخیص بدیم اون رست مناسب نبوده؟

حس میکنم رست کنم دیدگاه بهتری بهم میده، درسته؟

چکار کنیم قهوه بعد از رست گاز نداشته باشه؟

پیش نیاز برای آموزش رست چیه؟

چطوری افتر تیست الکلی بوجود میاد؟

بعد از کرک اول میلارد اتفاق می‌افتد؟

یه دستگاه کوچک نسبت به بودجمون؟

با قهوه ای که گس داره چیکار کنیم؟

رستری برای کافه خودمون راه بندازیم چقدر هزینه داره؟

رفرنس آموزش پایه رست چیست؟

سرعت درام با توجه به چی کم و زیاد میشه؟

یه میکس ربوستا ۷۰ سی بهمون میگی؟

سنسوری

از هر قهوه باید ۳ فنجان باشد یا ۵ برای کاپینگ؟

اسیدیته و بادی چیه؟

کلین کاپ به چه معنیست؟

طعم هارو چطور بفهمم؟

آیا با تغییر دمای دم‌آوری طعم‌های قهوه تغییر میکند؟

برای تقویت حس چشایی چی پیشنهاد میدهید؟

امتیاز دهی چه شکلیه در جدول کاپینگ؟

آیا آدمای سیگاری برای ارزیابی حسی قهوه به مشکل میخورند؟

چطوری روی درک طعم ها میتونیم درک بهتری داشته باشیم؟

حس چشایی یا gustation چیه و طعم‌های اولیه چیست؟

چطور میشه کیوگریدر شد و امتحانش به چه صورت هست؟

عطرها و طعم هایی که تاحالا نچشیدیم چطوری تو قهوه پیدا کنیم؟ چطوری تمرین کنیم و قوی بشیم؟

با امکانات خونگی چطور سنسوری رو قوی کنیم؟

وقتی از لحاظ سلامتی تو شرایط خوبی هستی ولی قدرت ارزیابیتو از دست میدی دلیلش چیه؟

توضیح کلی در مورد ارزیابی حسی بدید؟

وقتی قهوه میخورم تفاوت طعمی رو میتونم احساس کنم ولی نمیتونم تشبیه و تشریحش کنم؟

.

.

.

سوالات خود را از طریق صفحه تلگرام و یا وبسایت میلارد با ما در میان بگذارید و از طریق کانال تلگرام و صفحه‌ی اینستاگرام از آخرین اخبار مطلع شوید.

وبسایت: http://www.farsi.maillardreaction.org

گروه تلگرام برای پرسش و پاسخ:https://t.me/maillard_podcast_group

کانال تلگرام: https://t.me/MAILLARD_PODCAST

صفحه‌ی اینستاگرام:

https://www.instagram.com/maillard_podcast/?hl=en

اسپانسر این قسمت :

irstreetcoffee

‏‎مشاوره ، راه اندازی و تجهیز کافه و رستوران

‏‎خرید و فروش تجهیزات نو و کارکرده

‏‎تهران بالاتر از چهارراه ولیعصر ،خ بزرگمهر ساختمان بزرگمهر ط٢ و٢٠٧

📲۰۹۱۲-۲۶۴۵۰۴۸

📲۰۹۳۶-۲۶۴۵۰۴۸

☎۰۲۱-۶۶۴۵۰۲۵۷

☎۰۲۱-۶۶۴۵۲۰۸۶

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *