میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۲ قسمت سوم – ارزیابی حسی قهوه و شناخت اجزای مرتبط

پادکست معجون
۱۰ دی , ۱۳۹۸
قسمت دوم از فصل چهارم (ازدواج مهندسی شده)
۱۰ دی , ۱۳۹۸
میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۲ قسمت سوم – ارزیابی حسی قهوه و شناخت اجزای مرتبط

در این قسمت راجع به چگونگی دریافت طعم و عطر صحبت شده و اصلا چرا بدن انسان طعم ها را دریافت میکند.
برای تحقیق بیشتر در مورد مطالب پادکست کتابهای زیر رو میتونید تهیه کنید و اطلاعات بیشتری کسب کنید:

https://www.amazon.com/Mouthfeel-Texture-Traditions-Perspectives-Culinary/dp/0231180764
https://www.amazon.com/Flavor-Science-Most-Neglected-Sense/dp/0393244423/ref=pd_sbs_14_t_0/147-9469297-4070345?_encoding=UTF8&pd_rd_i=0393244423&pd_rd_r=7820916b-2fe8-4596-bbc4-831ef7ae86c0&pd_rd_w=CM00M&pd_rd_wg=mG3jv&pf_rd_p=5cfcfe89-300f-47d2-b1ad-a4e27203a02a&pf_rd_r=Y0YQP3GTCA8QKQ457SZW&psc=1&refRID=Y0YQP3GTCA8QKQ457SZW
https://www.amazon.com/Flavor-Matrix-Science-Ingredients-Extraordinary/dp/0544809963/ref=pd_sbs_14_t_2/147-9469297-4070345?_encoding=UTF8&pd_rd_i=0544809963&pd_rd_r=7820916b-2fe8-4596-bbc4-831ef7ae86c0&pd_rd_w=CM00M&pd_rd_wg=mG3jv&pf_rd_p=5cfcfe89-300f-47d2-b1ad-a4e27203a02a&pf_rd_r=Y0YQP3GTCA8QKQ457SZW&psc=1&refRID=Y0YQP3GTCA8QKQ457SZW

اسپانسر این قسمت :
irstreetcoffee
‎مشاوره ، راه اندازی و تجهیز کافه و رستوران
‎خرید و فروش تجهیزات نو و کارکرده
‎تهران بالاتر از چهارراه ولیعصر ،خ بزرگمهر ساختمان بزرگمهر ط٢ و٢٠٧
📲۰۹۱۲-۲۶۴۵۰۴۸
📲۰۹۳۶-۲۶۴۵۰۴۸
☎۰۲۱-۶۶۴۵۰۲۵۷
☎۰۲۱-۶۶۴۵۲۰۸۶
پیج اینستاگرام:
irstreetcoffee@
و گروه هشتگ تهران در قسمت موزیک های پادکست hashtag.tehran@

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *