tpod
  • خانه
  • پادکست ها
  • دسته بندی
  • ثبت پادکست
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • دانلود اپلیکیشن
  • خانه
  • پادکست ها
  • دسته بندی
  • ثبت پادکست
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • دانلود اپلیکیشن

رست قهوه یکی از حساس‌ترین مراحل در تهیه قهوه است که تأثیر مستقیمی بر طعم نهایی دارد. در این اپیزود، به بررسی تکنیک‌های پیشرفته رست قهوه پرداخته شده و چرایی هر تکنیک به صورت دقیق توضیح داده می‌شود. رست نمونه به‌عنوان اولین مرحله برای ارزیابی کیفیت دانه‌ها اهمیت زیادی دارد. در این مرحله، با هدف بررسی خصوصیات طعمی قهوه، روش‌های مختلف آزمایش و ارزیابی می‌شوند.

پروفایل‌های رست برای اسپرسو و قهوه دمی به دلیل تفاوت در روش‌های دم‌آوری، نیازمند تنظیمات خاصی هستند. این بخش، تفاوت‌های کلیدی در دما، زمان و مراحل رست برای هر دو نوع قهوه را بررسی می‌کند. رست دانه‌های فرآوری‌شده با روش‌های مختلف مانند شسته‌شده، طبیعی و عسلی، نیازمند تنظیمات دقیق‌تری است. هر روش فرآوری تأثیر متفاوتی بر واکنش‌های شیمیایی حین رست دارد که در این قسمت به تفصیل توضیح داده می‌شود.

یکی از تکنیک‌های خاص، شروع رست با مشعل خاموش است. این روش کمک می‌کند تا دانه‌ها به آرامی گرم شوند و امکان کنترل بهتر بر روند رست فراهم شود. همچنین، رعایت فاصله مناسب بین هر بار رست، یکی از نکات کلیدی برای حفظ کیفیت و یکنواختی خروجی است که به‌طور کامل در این اپیزود پوشش داده شده است.

رست با شعله خاموش یکی از تکنیک‌های چالش‌برانگیز است که برای مدیریت برخی نقص‌های احتمالی در رست استفاده می‌شود. علاوه بر این، فرآیند ترکیب و گلچین کردن قهوه‌ها نیازمند دانش و تجربه بالایی است که در این بخش با جزئیات کامل به آن پرداخته می‌شود.

این اپیزود فرصتی است تا با تکنیک‌های پیشرفته‌ای آشنا شوید که به ارتقای مهارت‌های رست قهوه کمک می‌کنند. هر تکنیک با توجه به هدف نهایی و کیفیت موردنظر توضیح داده شده است تا بتوانید بهترین نتیجه را در فرآیند رست قهوه به دست آورید.

پادکست های مشابه

۱۹ دی , ۱۴۰۳

توضیح دم آوری با ایروپرس و دلتر پرس به بیان سعید عبدی نسب از پادکست میلارد، قسمت پانزدهم از فصل دوم


مشاهده
۱۶ دی , ۱۴۰۳

مبانی فرعی رست قهوه/پیشرفته – فصل دوم قسمت چهاردهم


مشاهده
۵ اسفند , ۱۴۰۱

پادکست میلارد-فصل دوم-قسمت سیزدهم-بررسی نکات تاثیرگذار و متغیرها در دم آوری دستی (فیلترینگ) قهوه


مشاهده
۵ مرداد , ۱۴۰۱

پادکست میلارد-فصل دوم-قسمت یازدهم-پروفایل فشار در دستگاه اسپرسو (pressure profile)


مشاهده
۲۳ مهر , ۱۴۰۰

پادکست میلارد فصل دوم قسمت دهم راه‌اندازی کارگاه رستری قهوه بخش سوم


مشاهده
۴ اردیبهشت , ۱۳۹۹

میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۲ قسمت هشتم – راه‌اندازی کارگاه رست قهوه بخش اول


مشاهده

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانلود اپلیکیشن از گوگل
دانلود اپلیکیشن از مایکت
دانلود نسخه iOS از سیبچه
دانلود نسخه iOS به زودی

اسپانسری و پشتیبانی توسط هاست Nvme میزبان فا

دانلود اپلیکیشن

پادکست ها

تماس با ما

جستجو