tpod
  • خانه
  • پادکست ها
  • دسته بندی
  • ثبت پادکست
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • دانلود اپلیکیشن
  • خانه
  • پادکست ها
  • دسته بندی
  • ثبت پادکست
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • دانلود اپلیکیشن
میلارد – پادکست آموزشی پژوهشی قهوه تخصصی | Maillard speciality coffee podcast
میلارد – پادکست آموزشی پژوهشی قهوه تخصصی | Maillard speciality coffee podcast

Hi everybody this is MAILLARD PODCAST by SAEED ABDINASAB , good Day, speciality coffee podcast is podcast in 2 languages in the same time, you will have access to them on Tehran podcast, podcast iTunes, sound cloud and our website: www.maillardreaction.org also all the podcast host sites, the mentioned topics in podcasts are about the specialty coffee and we talk about basics first with references to be clear , defiantly as we moving forward we will have more difficult topics . We tried not to be subjective but at the same time when we talk about difficult topics we need different and decent ideas. that you can help us in this. this kind of podcast doesn’t have a special audiences, its proper for both coffee professionals and coffee lovers or even home barista I hope you enjoy. These independent efforts can be continuous with your support and ideas you can share your opinion through email or direct messages with me, so keep in touch| پادکست آموزشی قهوه تخصصی میلارد رو میتونید از

تکنیک های پیشرفته‌ی رست \ پادکست میلارد \ فصل دوم \ قسمت شانزدهم
bydotamim

رست قهوه یکی از حساس‌ترین مراحل در تهیه قهوه است که تأثیر مستقیمی بر طعم نهایی دارد. در این اپیزود، به بررسی تکنیک‌های پیشرفته رست قهوه پرداخته شده و چرایی هر تکنیک به صورت دقیق توضیح داده می‌شود. رست نمونه به‌عنوان اولین مرحله برای ارزیابی کیفیت دانه‌ها اهمیت زیادی دارد. در این مرحله، با هدف بررسی خصوصیات طعمی قهوه، روش‌های مختلف آزمایش و ارزیابی می‌شوند.

پروفایل‌های رست برای اسپرسو و قهوه دمی به دلیل تفاوت در روش‌های دم‌آوری، نیازمند تنظیمات خاصی هستند. این بخش، تفاوت‌های کلیدی در دما، زمان و مراحل رست برای هر دو نوع قهوه را بررسی می‌کند. رست دانه‌های فرآوری‌شده با روش‌های مختلف مانند شسته‌شده، طبیعی و عسلی، نیازمند تنظیمات دقیق‌تری است. هر روش فرآوری تأثیر متفاوتی بر واکنش‌های شیمیایی حین رست دارد که در این قسمت به تفصیل توضیح داده می‌شود.

یکی از تکنیک‌های خاص، شروع رست با مشعل خاموش است. این روش کمک می‌کند تا دانه‌ها به آرامی گرم شوند و امکان کنترل بهتر بر روند رست فراهم شود. همچنین، رعایت فاصله مناسب بین هر بار رست، یکی از نکات کلیدی برای حفظ کیفیت و یکنواختی خروجی است که به‌طور کامل در این اپیزود پوشش داده شده است.

رست با شعله خاموش یکی از تکنیک‌های چالش‌برانگیز است که برای مدیریت برخی نقص‌های احتمالی در رست استفاده می‌شود. علاوه بر این، فرآیند ترکیب و گلچین کردن قهوه‌ها نیازمند دانش و تجربه بالایی است که در این بخش با جزئیات کامل به آن پرداخته می‌شود.

این اپیزود فرصتی است تا با تکنیک‌های پیشرفته‌ای آشنا شوید که به ارتقای مهارت‌های رست قهوه کمک می‌کنند. هر تکنیک با توجه به هدف نهایی و کیفیت موردنظر توضیح داده شده است تا بتوانید بهترین نتیجه را در فرآیند رست قهوه به دست آورید.

تکنیک های پیشرفته‌ی رست \ پادکست میلارد \ فصل دوم \ قسمت شانزدهم
Episode play icon
تکنیک های پیشرفته‌ی رست \ پادکست میلارد \ فصل دوم \ قسمت شانزدهم
تکنیک های پیشرفته‌ی رست \ پادکست میلارد \ فصل دوم \ قسمت شانزدهم
۲۰ دی , ۱۴۰۳
dotamim
Episode play icon
توضیح دم آوری با ایروپرس و دلتر پرس به بیان سعید عبدی نسب از پادکست میلارد، قسمت پانزدهم از فصل دوم
توضیح دم آوری با ایروپرس و دلتر پرس به بیان سعید عبدی نسب از پادکست میلارد، قسمت پانزدهم از فصل دوم
۱۸ دی , ۱۴۰۳
dotamim
Episode play icon
پادکست میلارد-فصل دوم-قسمت یازدهم -پروفایل فشار در دستگاه اسپرسو (pressure profile)
پادکست میلارد-فصل دوم-قسمت یازدهم -پروفایل فشار در دستگاه اسپرسو (pressure profile)
۵ اسفند , ۱۴۰۱
سعید عبدی نسب
Episode play icon
پادکست میلارد فصل دوم قسمت دهم راه‌اندازی کارگاه رستری قهوه بخش سوم
پادکست میلارد فصل دوم قسمت دهم راه‌اندازی کارگاه رستری قهوه بخش سوم
۲۳ مهر , ۱۴۰۰
saeed abdinasab سعید عبدی نسب
Episode play icon
میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۲ قسمت هشتم – راه‌اندازی کارگاه رست قهوه بخش اول
میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۲ قسمت هشتم – راه‌اندازی کارگاه رست قهوه بخش اول
۴ اردیبهشت , ۱۳۹۹
saeed abdinasab
Episode play icon
میلارد فصل ۲ قسمت هفتم – سوال و جواب Q & A
میلارد فصل ۲ قسمت هفتم – سوال و جواب Q & A
۱ فروردین , ۱۳۹۹
saeed abdinasab
Episode play icon
میلارد فصل ۲ قسمت ششم – چگونگی راه‌اندازی کافه از ابتدا تا انتها
میلارد فصل ۲ قسمت ششم – چگونگی راه‌اندازی کافه از ابتدا تا انتها
۲۲ اسفند , ۱۳۹۸
saeed abdinasab
Episode play icon
میلارد فصل ۲ قسمت پنجم – تاثیر آب بر روی قهوه
میلارد فصل ۲ قسمت پنجم – تاثیر آب بر روی قهوه
۱۸ اسفند , ۱۳۹۸
saeed abdinasab
Episode play icon
میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۲ قسمت چهارم – مسابقات قهوه دمی
میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۲ قسمت چهارم – مسابقات قهوه دمی
۲۸ دی , ۱۳۹۸
saeed abdinasab
Episode play icon
میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۲ قسمت سوم – ارزیابی حسی قهوه و شناخت اجزای مرتبط
میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۲ قسمت سوم – ارزیابی حسی قهوه و شناخت اجزای مرتبط
۱۰ دی , ۱۳۹۸
saeedabdinasab
Episode play icon
میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۲ قسمت دوم – مسابقات باریستا
میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۲ قسمت دوم – مسابقات باریستا
۱۹ آبان , ۱۳۹۸
saeed abdinasab
Episode play icon
میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل 2 قسمت اول – فرآوری قهوه
میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۲ قسمت اول – فرآوری قهوه
۱۹ مهر , ۱۳۹۸
saeed abdinasab
Episode play icon
میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت هشتم – مهارت های دم آوری قهوه
میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت هشتم – مهارت های دم آوری قهوه
۲۶ شهریور , ۱۳۹۸
dotamim
Episode play icon
میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت هفتم – رست و برشته کردن قهوه
میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت هفتم – رست و برشته کردن قهوه
۱۵ شهریور , ۱۳۹۸
saeed abdinasab
Episode play icon
میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت ششم – قهوه سبز (بخش اول)
میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت ششم – قهوه سبز (بخش اول)
۴ شهریور , ۱۳۹۸
saeed abdinasab
Episode play icon
میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت پنجم – مهارتهای باریستا (بخش دوم)
میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت پنجم – مهارتهای باریستا (بخش دوم)
۲۶ مرداد , ۱۳۹۸
saeed abdinasab
Episode play icon
میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت چهارم – مهارتهای ارزیابی قهوه (بخش اول)
میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت چهارم – مهارتهای ارزیابی قهوه (بخش اول)
۱۸ مرداد , ۱۳۹۸
saeed abdinasab
Episode play icon
میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت سوم – مهارتهای باریستا (بخش اول)
میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت سوم – مهارتهای باریستا (بخش اول)
۸ مرداد , ۱۳۹۸
saeed abdinasab
Episode play icon
میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت دوم – مقدماتی بر قهوه تخصصی (بخش دوم)
میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت دوم – مقدماتی بر قهوه تخصصی (بخش دوم)
۲۸ تیر , ۱۳۹۸
saeed abdinasab
Episode play icon
میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت اول -مقدماتی بر قهوه تخصصی (بخش اول)
میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت اول -مقدماتی بر قهوه تخصصی (بخش اول)
۲۲ تیر , ۱۳۹۸
dotamim
Episode play icon
maillard speciality coffee podcast intro
maillard speciality coffee podcast intro
۱۴ تیر , ۱۳۹۸
dotamim
Search Results placeholder
دانلود اپلیکیشن از گوگل
دانلود اپلیکیشن از مایکت
دانلود نسخه iOS از سیبچه
دانلود نسخه iOS به زودی

اسپانسری و پشتیبانی توسط هاست Nvme میزبان فا

دانلود اپلیکیشن

پادکست ها

تماس با ما

جستجو