هدف هر فردی از بابت راهاندازی کافه این است که با ارائه تجربه ای با کیفیت بالاتر از رقبای دیگر ، کافه ای باشد که انتخابی برای جامعه محلی، کارگران، مشاغل مختلف در سطح شهر ، گردشگرانی که از شهر بازدید می کنند ، و دانش آموزان باشد، تا بتواند طیف اعزمی از مخاطبین را در بر بگیرد و در نتیجه به سرعت به سودآوری برسد، اما مهمتر از تمامی این مباحث علاقهی افراد گرداننده و فعال در این پروژه به مهمانداری و مهمانپذیری میباشد که مسیر اصلی تا پایان خط را مشخص میکند.
در این قسمت راجع به ابتدا یعنی از زمانی که فکر کافه زدن به ذهن شما خطور میکند تا زمانی که درب کافه را باز میکند و حتی بعد از آن را برایتان پیشبینی کردهایم و توضیح داده ایم.
سوالات خود را از طریق صفحه تلگرام و یا وبسایت میلارد با ما در میان بگذارید و از طریق کانال تلگرام و صفحهی اینستاگرام از آخرین اخبار مطلع شوید.
وبسایت:
گروه تلگرام برای پرسش و پاسخ:
کانال تلگرام: https://t.me/MAILLARD_PODCAST
صفحهی اینستاگرام:
پادکست آموزشی پژوهشی قهوه تخصصی میلارد
کاری از سعيد عبدی نسب
در این قسمت نکات تاثیر گذار و بررسی متغیر ها در متد های دستی و همینطور دم آوری به صورت تئوری توضیح داده شده.
نسبت آب به قهوه
تاثیرات دمای آب در دماوری
زمان
درجه آسیاب
لینک جدول نسبت آب به قهوه
www.shorturl.at/BNSZ1
معلم : سعید عبدی نسب
اسپانسری و پشتیبانی توسط هاست Nvme میزبان فا