میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت چهارم – مهارتهای ارزیابی قهوه (بخش اول) پادکست های مشابه24 فوریه , 2023پادکست میلارد-فصل دوم-قسمت سیزدهم-بررسی نکات تاثیرگذار و متغیرها در دم آوری دستی (فیلترینگ) قهوهمشاهده27 جولای , 2022پادکست میلارد-فصل دوم-قسمت یازدهم-پروفایل فشار در دستگاه اسپرسو (pressure profile)مشاهده15 اکتبر , 2021پادکست میلارد فصل دوم قسمت دهم راهاندازی کارگاه رستری قهوه بخش سوممشاهده23 آوریل , 2020میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۲ قسمت هشتم – راهاندازی کارگاه رست قهوه بخش اولمشاهده20 مارس , 2020میلارد فصل ۲ قسمت هفتم – سوال و جوابمشاهده12 مارس , 2020میلارد فصل ۲ قسمت ششم – چگونگی راهاندازی کافه از ابتدا تا انتهامشاهده دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخنشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *دیدگاه * نام * ایمیل * وب سایت Δ