پادکست های مشابه۵ اسفند , ۱۴۰۱پادکست میلارد-فصل دوم-قسمت سیزدهم-بررسی نکات تاثیرگذار و متغیرها در دم آوری دستی (فیلترینگ) قهوهمشاهده۵ مرداد , ۱۴۰۱پادکست میلارد-فصل دوم-قسمت یازدهم-پروفایل فشار در دستگاه اسپرسو (pressure profile)مشاهده۲۳ مهر , ۱۴۰۰پادکست میلارد فصل دوم قسمت دهم راهاندازی کارگاه رستری قهوه بخش سوممشاهده۴ اردیبهشت , ۱۳۹۹میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۲ قسمت هشتم – راهاندازی کارگاه رست قهوه بخش اولمشاهده۱ فروردین , ۱۳۹۹میلارد فصل ۲ قسمت هفتم – سوال و جوابمشاهده۲۲ اسفند , ۱۳۹۸میلارد فصل ۲ قسمت ششم – چگونگی راهاندازی کافه از ابتدا تا انتهامشاهده دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخنشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *دیدگاه * نام * ایمیل * وب سایت Δ