پادکست های مشابه۲۱ دی , ۱۴۰۳تکنیک های پیشرفتهی رست \ پادکست میلارد \ فصل دوم \ قسمت شانزدهممشاهده۱۹ دی , ۱۴۰۳توضیح دم آوری با ایروپرس و دلتر پرس به بیان سعید عبدی نسب از پادکست میلارد، قسمت پانزدهم از فصل دوممشاهده۱۶ دی , ۱۴۰۳مبانی فرعی رست قهوه/پیشرفته – فصل دوم قسمت چهاردهممشاهده۵ اسفند , ۱۴۰۱پادکست میلارد-فصل دوم-قسمت سیزدهم-بررسی نکات تاثیرگذار و متغیرها در دم آوری دستی (فیلترینگ) قهوهمشاهده۵ مرداد , ۱۴۰۱پادکست میلارد-فصل دوم-قسمت یازدهم-پروفایل فشار در دستگاه اسپرسو (pressure profile)مشاهده۲۳ مهر , ۱۴۰۰پادکست میلارد فصل دوم قسمت دهم راهاندازی کارگاه رستری قهوه بخش سوممشاهده دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخنشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *دیدگاه * نام * ایمیل * وب سایت Δ