tpod
  • خانه
  • پادکست ها
  • دسته بندی
  • ثبت پادکست
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • دانلود اپلیکیشن
  • خانه
  • پادکست ها
  • دسته بندی
  • ثبت پادکست
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • دانلود اپلیکیشن

پادکست های مشابه

۲۱ دی , ۱۴۰۳

تکنیک های پیشرفته‌ی رست \ پادکست میلارد \ فصل دوم \ قسمت شانزدهم


مشاهده
۱۹ دی , ۱۴۰۳

توضیح دم آوری با ایروپرس و دلتر پرس به بیان سعید عبدی نسب از پادکست میلارد، قسمت پانزدهم از فصل دوم


مشاهده
۱۶ دی , ۱۴۰۳

مبانی فرعی رست قهوه/پیشرفته – فصل دوم قسمت چهاردهم


مشاهده
۵ اسفند , ۱۴۰۱

پادکست میلارد-فصل دوم-قسمت سیزدهم-بررسی نکات تاثیرگذار و متغیرها در دم آوری دستی (فیلترینگ) قهوه


مشاهده
۵ مرداد , ۱۴۰۱

پادکست میلارد-فصل دوم-قسمت یازدهم-پروفایل فشار در دستگاه اسپرسو (pressure profile)


مشاهده
۲۳ مهر , ۱۴۰۰

پادکست میلارد فصل دوم قسمت دهم راه‌اندازی کارگاه رستری قهوه بخش سوم


مشاهده

8 Comments

  1. پوریا گفت:
    ۹ مرداد , ۱۳۹۸ در ۰۸:۳۹

    آقا این پادکست عاااالیه.البته برای کسانی که به صورت تخصصی تر قهوه رو دنبال میکنن

    پاسخ
    • maillard گفت:
      ۹ مرداد , ۱۳۹۸ در ۰۸:۴۴

      ممنون پوریا جان، هدف اینه که تمامی افراد حتی کسانی که به صورت تخصصی دنبال نمیکنند متوجه بشند، امیدوارم که موفق بوده باشیم. سوالی اگر داشتید بپرسید.

      پاسخ
  2. Ali گفت:
    ۱۷ شهریور , ۱۳۹۸ در ۲۳:۰۱

    هرچی پلی رو میزنم پلی نمیشه، فکر کنم لینکش مشکل داره

    پاسخ
    • dotamim گفت:
      ۲۵ شهریور , ۱۳۹۸ در ۰۵:۵۴

      مشکل حل شد

      پاسخ
  3. محمد گفت:
    ۲۲ فروردین , ۱۳۹۹ در ۱۵:۲۲

    سلام. امروز اولین قسمتو شروع کردم. از کافه داران هستم و امیدوارم به زودی این قضایای کرونا با کمترین خسارت جانی و مالی ممکن به پایان برسه. ارادت 🙂

    پاسخ
  4. شایان گفت:
    ۴ اسفند , ۱۳۹۹ در ۰۴:۳۵

    من به عنوان علاقه مند این حوزه، خیلی لذت بردم و با شروع قسمت اول حس میکنم تازه این ماجراجویی جذاب قراره آغاز بشه… ممنونم بابت تولید این محتوا و در اختیار گذاشتن این تجربیات

    پاسخ
  5. شایان گفت:
    ۴ اسفند , ۱۳۹۹ در ۰۴:۳۷

    من به عنوان علاقه مند این حوزه، خیلی لذت بردم و با شروع قسمت اول حس میکنم تازه این ماجراجویی جذاب قراره آغاز بشه…
    ممنونم بابت تولید این محتوا و در اختیار گذاشتن این تجربیات

    پاسخ
  6. الهام گفت:
    ۱ مرداد , ۱۴۰۰ در ۰۷:۳۱

    عالیه شناخت قهوه به روش سلیس و و روان بیان شد هر آنچه که باید به دانسته هامون اضافه میشد و شد👍🌺🙏

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانلود اپلیکیشن از گوگل
دانلود اپلیکیشن از مایکت
دانلود نسخه iOS از سیبچه
دانلود نسخه iOS به زودی

اسپانسری و پشتیبانی توسط هاست Nvme میزبان فا

دانلود اپلیکیشن

پادکست ها

تماس با ما

جستجو