نمودار رست و خطوط مورب
- تفسیر نمودار رست و خطوط مورب در فرآیند رست قهوه.
- نحوهی اتصال دستگاه رست به کامپیوتر و استفاده از نرمافزارهای مخصوص رست.
- توضیحاتی در مورد نحوهی اتصال دستگاههای رست قدیمی به نمودار رست.
- چگونگی کنترل فرآیند رست قهوه با توجه به نمودار.
- شرح مراحل از نقطهی شروع تا دمای پایانی، شامل فاز میلارد، ترک اول، دمای پایانی و موارد مشابه.
- عوامل مهمی که در ساخت دستگاههای رست قهوه تأثیرگذارند.
- تفسیر تأثیر مقدار قهوه بر فرآیند رست.
- مواردی مانند دور درام در دقیقه، سمپل رست، Ror، تفاوت قهوهی backed با flash، متغیرها، ارتباط رست و کافیین، درصد دولووپ، نوسانات در رست، تفاوت رست برای اسپرسو و رست برای قهوه دمی، تأثیر چگالی و رطوبت در فرآیند رست، نقطهی بازگشت، لایت رست تا دارک رست، و دیگر موارد مهم در رست قهوه.
اتصال دستگاه رست به کامپیوتر و نرم افزارها چگونگی اتصال دستگاههای رست قدیمی با نمودار رست کنترل از روی نمودار مراحل رست قهوه سوال و جواب موارد مهم در ساخت دستگاه رست تأثیر مقدار قهوه در رست قهوه #سعید-عبدی-نسب #رست-قهوه #قهوه-نوشی #پادکست