هدف هر فردی از بابت راهاندازی کافه این است که با ارائه تجربه ای با کیفیت بالاتر از رقبای دیگر ، کافه ای باشد که انتخابی برای جامعه محلی، کارگران، مشاغل مختلف در سطح شهر ، گردشگرانی که از شهر بازدید می کنند ، و دانش آموزان باشد، تا بتواند طیف اعزمی از مخاطبین را در بر بگیرد و در نتیجه به سرعت به سودآوری برسد، اما مهمتر از تمامی این مباحث علاقهی افراد گرداننده و فعال در این پروژه به مهمانداری و مهمانپذیری میباشد که مسیر اصلی تا پایان خط را مشخص میکند.
در این قسمت راجع به ابتدا یعنی از زمانی که فکر کافه زدن به ذهن شما خطور میکند تا زمانی که درب کافه را باز میکند و حتی بعد از آن را برایتان پیشبینی کردهایم و توضیح داده ایم.
سوالات خود را از طریق صفحه تلگرام و یا وبسایت میلارد با ما در میان بگذارید و از طریق کانال تلگرام و صفحهی اینستاگرام از آخرین اخبار مطلع شوید.
وبسایت:
گروه تلگرام برای پرسش و پاسخ:
کانال تلگرام: https://t.me/MAILLARD_PODCAST
صفحهی اینستاگرام:
اسپانسر این قسمت :
irstreetcoffee
مشاوره ، راه اندازی و تجهيز كافه و رستوران
خريد و فروش تجهيزات نو و كاركرده
تهران بالاتر از چهارراه ولیعصر ،خ بزرگمهر ساختمان بزرگمهر ط٢ و٢٠٧
📲0912-2645048
📲0936-2645048
☎021-66450257
☎021-66452086
(pressure profile)پادکست میلارد-فصل دوم-قسمت دهم-پروفایل فشار در دستگاه اسپرسو
کاری از سعيد عبدی نسب
کار کردن با تجهیزات مختلف و دستگاه های متفاوت بخشی از مهارت شماست شناخت دستگاه اسپرسوهای متفاوت و نوع کارکرد آنها بحث این قسمت ماست موارد تاثیرگذار بر روی عصاره گیری قهوه تاثير دما در عصاره گیری اسبرسو درجه آسیاب قهوه سرعت عبور آب از قهوه تمپ چه تاثیری در عصارهگیری دارد پمپهای مختلف دستگاه اسپرسو فازهای عصارهگیری در اسپرسو تاثير پروفایل فشار در قهوههای تازه رست و بهبود عصارهگیری سوالات خود را در کامنت همان وست با ما در جریان بگذارید