میلارد فصل ۲ قسمت ششم – چگونگی راه‌اندازی کافه از ابتدا تا انتها

VIP پادکست
۲۲ اسفند , ۱۳۹۸
پادکست مدوناک
۲۲ اسفند , ۱۳۹۸
میلارد فصل ۲ قسمت ششم – چگونگی راه‌اندازی کافه از ابتدا تا انتها

هدف هر فردی از بابت راه‌اندازی کافه این است که با ارائه تجربه ای با کیفیت بالاتر از رقبای دیگر ، کافه ای باشد که انتخابی برای جامعه محلی، کارگران،  مشاغل مختلف در سطح شهر ، گردشگرانی که از شهر بازدید می کنند ، و دانش آموزان باشد، تا بتواند طیف اعزمی از مخاطبین را در بر بگیرد و  در نتیجه  به سرعت به سودآوری برسد، اما مهمتر از تمامی این مباحث علاقه‌ی افراد گرداننده و فعال در این پروژه به مهمانداری و مهمانپذیری می‌باشد که مسیر اصلی تا پایان خط را مشخص میکند.

در این قسمت راجع به ابتدا یعنی از زمانی که فکر کافه زدن به ذهن شما خطور میکند تا زمانی که  درب کافه را باز میکند و حتی بعد از آن را برایتان پیش‌بینی کرده‌ایم و توضیح داده ایم.

سوالات خود را از طریق صفحه تلگرام و یا وبسایت میلارد با ما در میان بگذارید و از طریق کانال تلگرام و صفحه‌ی اینستاگرام از آخرین اخبار مطلع شوید.

وبسایت:

http://www.farsi.maillardreaction.org

گروه تلگرام برای پرسش و پاسخ:

https://t.me/maillard_podcast_group

کانال تلگرام: https://t.me/MAILLARD_PODCAST

صفحه‌ی اینستاگرام:

https://www.instagram.com/maillard_podcast/?hl=en

اسپانسر این قسمت : 

irstreetcoffee

‏‎مشاوره ، راه اندازی و تجهیز کافه و رستوران

‏‎خرید و فروش تجهیزات نو و کارکرده

‏‎تهران بالاتر از چهارراه ولیعصر ،خ بزرگمهر ساختمان بزرگمهر ط٢ و٢٠٧

📲۰۹۱۲-۲۶۴۵۰۴۸

📲۰۹۳۶-۲۶۴۵۰۴۸

☎۰۲۱-۶۶۴۵۰۲۵۷

☎۰۲۱-۶۶۴۵۲۰۸۶

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *