میلارد
میلارد(پادکست قهوه تخصصی) – فصل ۱قسمت دوم – مقدماتی بر قهوه تخصصی (بخش دوم)
19 جولای , 2019
به روایت بارد
20 جولای , 2019
Maillard speciality coffee podcast میلارد پادکست قهوه تخصصی
میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۲ قسمت دوم – مسابقات باریستا
by saeed abdinasab

در این قسمت مروری بر دفترچه قوانین مسابقات باریستا داشتیم و توضیحاتی کلی به همراه تجربیات شخصیم رو در اختارتون قرار دادم.

اسپانسر این قسمت : 

irstreetcoffee

‎مشاوره ، راه اندازی و تجهيز كافه و رستوران

‎خريد و فروش تجهيزات نو و كاركرده 

‎تهران بالاتر از چهارراه ولیعصر ،خ بزرگمهر ساختمان بزرگمهر ط٢ و٢٠٧

📲0912-2645048

📲0936-2645048

☎021-66450257

☎021-66452086

پيج اينستاگرام:

irstreetcoffee@

و گروه هشتگ تهران در قسمت موزیک های پادکست hashtag.tehran@

میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۲ قسمت دوم – مسابقات باریستا
میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل 2 قسمت اول – فرآوری قهوه
میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت هشتم – مهارت های دم آوری قهوه
میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت هفتم – رست و برشته کردن قهوه
میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت ششم – قهوه سبز (بخش اول)
(میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت پنجم – مهارتهای باریستا (بخش دوم
(میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت چهارم – مهارتهای ارزیابی قهوه (بخش اول
(میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت سوم – مهارتهای باریستا (بخش اول
(میلارد(پادکست قهوه تخصصی) – فصل ۱قسمت دوم – مقدماتی بر قهوه تخصصی (بخش دوم
intro about what we are doing "English"
10 نوامبر , 2019

میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۲ قسمت دوم – مسابقات باریستا

در این قسمت مروری بر دفترچه قوانین مسابقات باریستا داشتیم و توضیحاتی کلی به همراه تجربیات شخصیم رو در اختارتون قرار دادم.
11 اکتبر , 2019

میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۲ قسمت اول – فرآوری قهوه

۳,۳۴۹ total views, 2 views today
17 سپتامبر , 2019

میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت هشتم – مهارت های دم آوری قهوه

در این بخش راجع به دانه سبز صحبت کردیم و چه تاثیراتی از ابتدا تا انتها از محیط میگیرد و چه تاثیراتی بر نوشیدنی نهایی میگذارد، فرآوری، کیفیت شناسی، https://sca.coffee/research/coffee-standards https://static1.squarespace.com/static/584f6bbef5e23149e5522201/t/5bd985c1352f53cb4cc1be48/1540982325719/Coffee+Standards-Digital.pdf طعم شناسی، https://scanews.coffee/2016/02/05/how-to-use-the-coffee-tasters-flavor-wheel-in-8-steps/ https://worldcoffeeresearch.org/work/sensory-lexicon/ گونه و زیر کونه ها https://sca.coffee/research/coffee-plants-of-the-world تنظیم آرمان موزیک ها : هشتگ تهران (مازیار خواجیان-محمدرضا اصغری)
6 سپتامبر , 2019

میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت هفتم – رست و برشته کردن قهوه

در این بخش راجع به دانه سبز صحبت کردیم و چه تاثیراتی از ابتدا تا انتها از محیط میگیرد و چه تاثیراتی بر نوشیدنی نهایی میگذارد، فرآوری، کیفیت شناسی، https://sca.coffee/research/coffee-standards https://static1.squarespace.com/static/584f6bbef5e23149e5522201/t/5bd985c1352f53cb4cc1be48/1540982325719/Coffee+Standards-Digital.pdf طعم شناسی، https://scanews.coffee/2016/02/05/how-to-use-the-coffee-tasters-flavor-wheel-in-8-steps/ https://worldcoffeeresearch.org/work/sensory-lexicon/ گونه و زیر کونه ها https://sca.coffee/research/coffee-plants-of-the-world تنظیم آرمان موزیک ها : هشتگ تهران (مازیار خواجیان-محمدرضا اصغری)
26 آگوست , 2019

میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت ششم – قهوه سبز (بخش اول)

در این بخش راجع به دانه سبز صحبت کردیم و چه تاثیراتی از ابتدا تا انتها از محیط میگیرد و چه تاثیراتی بر نوشیدنی نهایی میگذارد، فرآوری، کیفیت شناسی، https://sca.coffee/research/coffee-standards https://static1.squarespace.com/static/584f6bbef5e23149e5522201/t/5bd985c1352f53cb4cc1be48/1540982325719/Coffee+Standards-Digital.pdf طعم شناسی، https://scanews.coffee/2016/02/05/how-to-use-the-coffee-tasters-flavor-wheel-in-8-steps/ https://worldcoffeeresearch.org/work/sensory-lexicon/ گونه و زیر کونه ها https://sca.coffee/research/coffee-plants-of-the-world تنظیم آرمان موزیک ها : هشتگ تهران (مازیار خواجیان-محمدرضا اصغری)
17 آگوست , 2019

میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت پنجم – مهارتهای باریستا (بخش دوم)

۱,۴۲۷ total views, 1 views today
9 آگوست , 2019

میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت چهارم – مهارتهای ارزیابی قهوه (بخش اول)

۱,۶۶۰ total views, 2 views today
30 جولای , 2019

میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت سوم – مهارتهای باریستا (بخش اول)

۹۷۴ total views, 1 views today
19 جولای , 2019

میلارد(پادکست قهوه تخصصی) – فصل ۱قسمت دوم – مقدماتی بر قهوه تخصصی (بخش دوم)

۱,۱۶۴ total views, 1 views today
13 جولای , 2019

میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت اول -مقدماتی بر قهوه تخصصی (بخش اول)

۱,۳۷۴ total views, 1 views today
11 جولای , 2019

“Maillard coffee podcast intro “english version

۶۸۵ total views, 1 views today
5 جولای , 2019

Maillard specialty coffee podcast

۱,۰۳۸ total views, 1 views today

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار + نوزده =