Logo_041
  • خانه
  • پادکست ها
  • دیوار پادکست
  • دسته بندی
  • ثبت پادکست
  • تماس با ما
  • دانلود اپلیکیشن
Menu
  • خانه
  • پادکست ها
  • دیوار پادکست
  • دسته بندی
  • ثبت پادکست
  • تماس با ما
  • دانلود اپلیکیشن
Search
cropped-Logo_041-2.png
Menu
  • خانه
  • پادکست ها
  • دیوار پادکست
  • دسته بندی
  • ثبت پادکست
  • تماس با ما
  • دانلود اپلیکیشن
Search
رادیو آپوریا
27 تیر 1398
به روایت بارد
29 تیر 1398
23 مهر 1400

پادکست میلارد فصل دوم قسمت دهم راه‌اندازی کارگاه رستری قهوه بخش سوم

راه‌اندازی کارگاه رست قهوه بخش […]
دوس داشتی ؟
0 مشاهده
4 اردیبهشت 1399

میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۲ قسمت هشتم – راه‌اندازی کارگاه رست قهوه بخش اول

میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۲ قسمت هشتم - راه‌اندازی کارگاه رست قهوه بخش اول
دوس داشتی ؟
0 مشاهده
1 فروردین 1399

میلارد فصل ۲ قسمت هفتم – سوال و جواب

در این قسمت طی اعلامیه‌ای […]
دوس داشتی ؟
0 مشاهده
22 اسفند 1398

میلارد فصل ۲ قسمت ششم – چگونگی راه‌اندازی کافه از ابتدا تا انتها

هدف هر فردی از بابت […]
دوس داشتی ؟
0 مشاهده
18 اسفند 1398

میلارد فصل ۲ قسمت پنجم – تاثیر آب بر روی قهوه

آب ماده ای بی رنگ و بی بو است که در سراسر کره زمین یافت می شود. آب از میلیاردها مولکول تشکیل شده است. ... آب در سیاره ما به صورت مایع در رودخانه ها ، شریان ها و اقیانوس ها جریان دارد. به عنوان یخ در قطب شمال و جنوبی جامد است. و در جو (بخار) است. آب نیز در زیر زمین و در داخل گیاهان و حیوانات است. TDS و سختی پارامترهای کیفیت آب هستند. تفاوت اصلی بین TDS و سختی این است که TDS شامل مواد معدنی و آلی است که نمی توانند از طریق یک فیلتر تصفیه شوند ، در حالی که سختی ناشی از وجود نمکی منیزیم و کلسیم از کربنات ، سولفات و کلرید است. حال ما بر این باوریم که معمولا بیش از ۹۰٪ قهوه را آب تشکیل داده است و جزو مهمترین عوامل تاثیرگذار در نوشیدنی میباشد. من در این قسمت تلاش داشتم تا با آب و اجزای تشکیل دهنده‌ی اون بیشتر آشنا بشیم و تاثیراتش رو بر روی دم کردن قهوه بررسی کنیم. سوالات خود را از طریق صفحه تلگرام و یا وبسایت میلارد با ما در میان بگذارید و از طریق کانال تلگرام و صفحه‌ی اینستاگرام از آخرین اخبار مطلع شوید. وبسایت: http://www.farsi.maillardreaction.org گروه تلگرام برای پرسش و پاسخ: https://t.me/maillard_podcast_group کانال تلگرام: https://t.me/MAILLARD_PODCAST صفحه‌ی اینستاگرام: https://www.instagram.com/maillard_podcast/?hl=en اسپانسر این قسمت : irstreetcoffee ‏‎مشاوره ، راه اندازی و تجهيز كافه و رستوران ‏‎خريد و فروش تجهيزات نو و كاركرده ‏‎تهران بالاتر از چهارراه ولیعصر ،خ بزرگمهر ساختمان بزرگمهر ط٢ و٢٠٧ 📲0912-2645048 📲0936-2645048 ☎021-66450257 ☎021-66452086
دوس داشتی ؟
0 مشاهده
28 دی 1398

میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۲ قسمت چهارم – مسابقات قهوه دمی

در این قسمت راجع به مسابقات دم‌آوری قهوه صحبت کردم و دفترچه مسابقات رو توضیح دادم و بخشی از پیشنهادات و نظرات شخصی خودم رو عنوان کردم، راه و روش ها و قوانین برای شرکت کنندگان قوانین برای حضور داوران مراحل مسابقات زمانبندی ها آب مصرفی آسیاب مسایل تکنیکی قوانین ارزیابی در مراحل مختلف امتیازدهی راندمان کار و... برگه امتیاز داده شده https://attach.mobile01.com/attach/201704/mobile01-14aa501d0ddcd9296683b8c77c641b62.jpg آخرین نسخه دفترچه مسابقات https://www.dropbox.com/s/kqd8o8nzmo12r4o/2020%20WBrC%20Rules%20And%20Regulations%20-%2031OCT2019.pdf?dl=0 اسپانسر این قسمت : irstreetcoffee ‏‎مشاوره ، راه اندازی و تجهيز كافه و رستوران ‏‎خريد و فروش تجهيزات نو و كاركرده ‏‎تهران بالاتر از چهارراه ولیعصر ،خ بزرگمهر ساختمان بزرگمهر ط٢ و٢٠٧ 📲0912-2645048 📲0936-2645048 ☎021-66450257 ☎021-66452086
دوس داشتی ؟
0 مشاهده
10 دی 1398

میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۲ قسمت سوم – ارزیابی حسی قهوه و شناخت اجزای مرتبط

در این قسمت راجع به چگونگی دریافت طعم و عطر صحبت شده و اصلا چرا بدن انسان طعم ها را دریافت میکند. برای تحقیق بیشتر در مورد مطالب پادکست کتابهای زیر رو میتونید تهیه کنید و اطلاعات بیشتری کسب کنید: https://www.amazon.com/Mouthfeel-Texture-Traditions-Perspectives-Culinary/dp/0231180764 https://www.amazon.com/Flavor-Science-Most-Neglected-Sense/dp/0393244423/ref=pd_sbs_14_t_0/147-9469297-4070345?_encoding=UTF8&pd_rd_i=0393244423&pd_rd_r=7820916b-2fe8-4596-bbc4-831ef7ae86c0&pd_rd_w=CM00M&pd_rd_wg=mG3jv&pf_rd_p=5cfcfe89-300f-47d2-b1ad-a4e27203a02a&pf_rd_r=Y0YQP3GTCA8QKQ457SZW&psc=1&refRID=Y0YQP3GTCA8QKQ457SZW https://www.amazon.com/Flavor-Matrix-Science-Ingredients-Extraordinary/dp/0544809963/ref=pd_sbs_14_t_2/147-9469297-4070345?_encoding=UTF8&pd_rd_i=0544809963&pd_rd_r=7820916b-2fe8-4596-bbc4-831ef7ae86c0&pd_rd_w=CM00M&pd_rd_wg=mG3jv&pf_rd_p=5cfcfe89-300f-47d2-b1ad-a4e27203a02a&pf_rd_r=Y0YQP3GTCA8QKQ457SZW&psc=1&refRID=Y0YQP3GTCA8QKQ457SZW اسپانسر این قسمت : irstreetcoffee ‎مشاوره ، راه اندازی و تجهيز كافه و رستوران ‎خريد و فروش تجهيزات نو و كاركرده ‎تهران بالاتر از چهارراه ولیعصر ،خ بزرگمهر ساختمان بزرگمهر ط٢ و٢٠٧ 📲0912-2645048 📲0936-2645048 ☎021-66450257 ☎021-66452086 پيج اينستاگرام: irstreetcoffee@ و گروه هشتگ تهران در قسمت موزیک های پادکست hashtag.tehran@
دوس داشتی ؟
0 مشاهده
19 آبان 1398

میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۲ قسمت دوم – مسابقات باریستا

در این قسمت مروری بر دفترچه قوانین مسابقات باریستا داشتیم و توضیحاتی کلی به همراه تجربیات شخصیم رو در اختارتون قرار دادم.
دوس داشتی ؟
0 مشاهده
19 مهر 1398

میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل 2 قسمت اول – فرآوری قهوه

دوس داشتی ؟
0 مشاهده
26 شهریور 1398

میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت هشتم – مهارت های دم آوری قهوه

در این بخش راجع به دانه سبز صحبت کردیم و چه تاثیراتی از ابتدا تا انتها از محیط میگیرد و چه تاثیراتی بر نوشیدنی نهایی میگذارد، فرآوری، کیفیت شناسی، https://sca.coffee/research/coffee-standards https://static1.squarespace.com/static/584f6bbef5e23149e5522201/t/5bd985c1352f53cb4cc1be48/1540982325719/Coffee+Standards-Digital.pdf طعم شناسی، https://scanews.coffee/2016/02/05/how-to-use-the-coffee-tasters-flavor-wheel-in-8-steps/ https://worldcoffeeresearch.org/work/sensory-lexicon/ گونه و زیر کونه ها https://sca.coffee/research/coffee-plants-of-the-world تنظیم آرمان موزیک ها : هشتگ تهران (مازیار خواجیان-محمدرضا اصغری)
دوس داشتی ؟
0 مشاهده
15 شهریور 1398

میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت هفتم – رست و برشته کردن قهوه

در این بخش راجع به دانه سبز صحبت کردیم و چه تاثیراتی از ابتدا تا انتها از محیط میگیرد و چه تاثیراتی بر نوشیدنی نهایی میگذارد، فرآوری، کیفیت شناسی، https://sca.coffee/research/coffee-standards https://static1.squarespace.com/static/584f6bbef5e23149e5522201/t/5bd985c1352f53cb4cc1be48/1540982325719/Coffee+Standards-Digital.pdf طعم شناسی، https://scanews.coffee/2016/02/05/how-to-use-the-coffee-tasters-flavor-wheel-in-8-steps/ https://worldcoffeeresearch.org/work/sensory-lexicon/ گونه و زیر کونه ها https://sca.coffee/research/coffee-plants-of-the-world تنظیم آرمان موزیک ها : هشتگ تهران (مازیار خواجیان-محمدرضا اصغری)
دوس داشتی ؟
0 مشاهده
4 شهریور 1398

میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت ششم – قهوه سبز (بخش اول)

در این بخش راجع به دانه سبز صحبت کردیم و چه تاثیراتی از ابتدا تا انتها از محیط میگیرد و چه تاثیراتی بر نوشیدنی نهایی میگذارد، فرآوری، کیفیت شناسی، https://sca.coffee/research/coffee-standards https://static1.squarespace.com/static/584f6bbef5e23149e5522201/t/5bd985c1352f53cb4cc1be48/1540982325719/Coffee+Standards-Digital.pdf طعم شناسی، https://scanews.coffee/2016/02/05/how-to-use-the-coffee-tasters-flavor-wheel-in-8-steps/ https://worldcoffeeresearch.org/work/sensory-lexicon/ گونه و زیر کونه ها https://sca.coffee/research/coffee-plants-of-the-world تنظیم آرمان موزیک ها : هشتگ تهران (مازیار خواجیان-محمدرضا اصغری)
دوس داشتی ؟
0 مشاهده
26 مرداد 1398

میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت پنجم – مهارتهای باریستا (بخش دوم)

دوس داشتی ؟
0 مشاهده
18 مرداد 1398

میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت چهارم – مهارتهای ارزیابی قهوه (بخش اول)

دوس داشتی ؟
0 مشاهده
8 مرداد 1398

میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت سوم – مهارتهای باریستا (بخش اول)

دوس داشتی ؟
0 مشاهده
28 تیر 1398

میلارد(پادکست قهوه تخصصی) – فصل ۱قسمت دوم – مقدماتی بر قهوه تخصصی (بخش دوم)

دوس داشتی ؟
0 مشاهده
22 تیر 1398

میلارد(پادکست قهوه تخصصی) فصل ۱قسمت اول -مقدماتی بر قهوه تخصصی (بخش اول)

دوس داشتی ؟
8 مشاهده
14 تیر 1398

Maillard specialty coffee podcast

دوس داشتی ؟
0 مشاهده

پادکست های مشابه

3 خرداد 1401

آری کست


مشاهده
2 خرداد 1401

توتال فوتبال


مشاهده
2 خرداد 1401

رادیولیوا


مشاهده
1 خرداد 1401

دکتر حسن عباسی


مشاهده
18 اردیبهشت 1401

کودکستان


مشاهده
17 اردیبهشت 1401

پادکست ریف


مشاهده

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانلود اپلیکیشن

ارتباط با ما

کانال تلگرام
دانلود اپلیکیشن
صفحه اینستاگرام
صفحه تویتر

مطالب جدید وبلاگ

  • بهترین پادکست فارسی موسیقی
  • مزیت های اسپانسر شدن در پادکست
  • اسپانسر ( حامی مالی و تبلیغات ) برای پادکست

برگزیده جشنواره وب ایران

Asset 2@2x

دانلود اپلیکیشن

ارتباط با ما

کانال تلگرام
دانلود اپلیکیشن
صفحه اینستاگرام

مطالب جدید وبلاگ

  • بهترین پادکست فارسی موسیقی
  • مزیت های اسپانسر شدن در پادکست
  • اسپانسر ( حامی مالی و تبلیغات ) برای پادکست

برگزیده جشنواره وب ایران

Asset 2@2x

میزبان‌فا همراه تهران پادکست

دانلود اپلیکیشن

پادکست ها

تماس با ما

جستجو