میلارد فصل ۲ قسمت پنجم – تاثیر آب بر روی قهوه

بیوتاک
۱۸ اسفند , ۱۳۹۸
رادیو دربست
۱۸ اسفند , ۱۳۹۸
میلارد فصل ۲ قسمت پنجم – تاثیر آب بر روی قهوه

آب ماده ای بی رنگ و بی بو است که در سراسر کره زمین یافت می شود. آب از میلیاردها مولکول تشکیل شده است. … آب در سیاره ما به صورت مایع در رودخانه ها ، شریان ها و اقیانوس ها جریان دارد. به عنوان یخ در قطب شمال و جنوبی جامد است. و در جو (بخار) است. آب نیز در زیر زمین و در داخل گیاهان و حیوانات است.

TDS و سختی پارامترهای کیفیت آب هستند. تفاوت اصلی بین TDS و سختی این است که TDS شامل مواد معدنی و آلی است که نمی توانند از طریق یک فیلتر تصفیه شوند ، در حالی که سختی ناشی از وجود نمکی منیزیم و کلسیم از کربنات ، سولفات و کلرید است.

حال ما بر این باوریم که معمولا بیش از ۹۰٪ قهوه را آب تشکیل داده است و جزو مهمترین عوامل تاثیرگذار در نوشیدنی میباشد. من در این قسمت تلاش داشتم تا با آب و اجزای تشکیل دهنده‌ی اون بیشتر آشنا بشیم و تاثیراتش رو بر روی دم کردن قهوه بررسی کنیم.

سوالات خود را از طریق صفحه تلگرام و یا وبسایت میلارد با ما در میان بگذارید و از طریق کانال تلگرام و صفحه‌ی اینستاگرام از آخرین اخبار مطلع شوید.

وبسایت: http://www.farsi.maillardreaction.org

گروه تلگرام برای پرسش و پاسخ:https://t.me/maillard_podcast_group

کانال تلگرام: https://t.me/MAILLARD_PODCAST

صفحه‌ی اینستاگرام:

https://www.instagram.com/maillard_podcast/?hl=en

اسپانسر این قسمت : 

irstreetcoffee

‏‎مشاوره ، راه اندازی و تجهیز کافه و رستوران

‏‎خرید و فروش تجهیزات نو و کارکرده

‏‎تهران بالاتر از چهارراه ولیعصر ،خ بزرگمهر ساختمان بزرگمهر ط٢ و٢٠٧

📲۰۹۱۲-۲۶۴۵۰۴۸

📲۰۹۳۶-۲۶۴۵۰۴۸

☎۰۲۱-۶۶۴۵۰۲۵۷

☎۰۲۱-۶۶۴۵۲۰۸۶

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *